11. 05. 2023

HC Kometa Brno nově pod hlavičkou ENIGOO.

Jsme opravdu rádi, že můžeme oznámit naši spolupráci s hokejovým klubem HC Kometa Brno! S novým systémem pro permanentní vstupenky, on-line prodloužením a moderní distribucí vstupenek, připravujeme nezapomenutelnou sezónu plnou překvapení pro fanoušky. Vše co společně připravujeme přispěje k oslavám 70 let klubu!

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit naši novou spolupráci s prestižním hokejovým klubem HC Kometa Brno! Společně jsme spustili předprodej permanentních vstupenek na nadcházející sezónu, aby si fanoušci mohli zajistit svá místa na tribunách a zažít neopakovatelnou atmosféru brněnského hokeje.

Jedním ze základních vylepšení je možnost on-line prodlužování permanentních vstupenek. Tímto krokem jsme chtěli usnadnit fanouškům, aby se nemuseli zdržovat na pokladnách, ale mohli pohodlně a rychle prodloužit svou vstupenku přímo z pohodlí domova či mobilního zařízení. Navíc jsme zavedli možnost on-line platby kartou, čímž jsme zjednodušili celý proces nákupu a zvýšili pohodlí našich fanoušků.

Systém vstupů fanoušků prochází modernizací, abychom zajišťovali hladký průběh při vstupu na zápasy. Propojení s turnikety umožní rychlou a bezproblémovou kontrolu vstupenek a zajištění bezpečnosti. Dále pracujeme na propojení s ručními čtecími terminály, které nám umožní snadnou kontrolu platnosti vstupenek a rychlou odezvu.

Chceme také zvýšit spokojenost partnerů klubu a zajistit jim moderní distribuci vstupenek. Tím vytvoříme silné partnerství, které bude mít prospěch pro obě strany a přispěje k úspěchu HC Kometa Brno.

Ale to není všechno! Chystáme pro fanoušky spoustu překvapení během celé sezóny. Jedním z největších překvapení bude zbrusu nová mobilní aplikace, která je také z dílny ENIGOO. Oslavujeme 70 let hokeje v Brně a chceme, aby to byl nezapomenutelný rok. Připravujeme mnoho dalšího, co fanoušky potěší a přidá zážitku ještě větší kouzlo.

Oslava 70 let hokeje v Brně je pro nás významným milníkem, který chceme slavit společně s věrnými fanoušky klubu.

HC Kometa Brno a naše společnost jsou odhodlané přinést nejlepší možný zážitek fanouškům a vytvořit atmosféru, která bude vynikat na hokejové scéně. Připojte se k nám, abychom společně slavili hokejovou vášeň a posunuli brněnský hokej na novou úroveň. Budeme se těšit na vás na zápasech HC Kometa Brno!