11. 05. 2023

Spustili jsme prodej na MS v biatlonu 2024!

Mistrovství světa v biatlonu je největší událostí tohoto sportu, která se koná v roce 2024 v Novém městě na Moravě. Naše společnost je hrdá, že může být součástí této mezinárodně uznávané akce. Předprodej vstupenek přes náš vstupenkový systém je již spuštěn, a tak fanoušci mohou začít plánovat svou účast na tomto nezapomenutelném šampionátu. Sledujte webové stránky biatlonu pro další informace a nezmeškejte šanci být svědky biatlonového mistrovství světa v roce 2024!

Mistrovství světa v biatlonu je jednou z nejočekávanějších sportovních událostí roku 2024. Tato prestižní soutěž přiláká nejlepší biatlonové závodníky z celého světa, kteří se utkají o titul mistra světa. Naše společnost je s hrdostí součástí tohoto globálního představení sportu.

Předprodej vstupenek na tento šampionát je již spuštěn přes náš vstupenkový systém. Fanoušci mají nyní jedinečnou příležitost získat své místo na tribunách a prožít nezapomenutelný biatlonový zážitek. Tato událost je nejen skvělou příležitostí sledovat špičkové sportovce v akci, ale také jedinečnou příležitostí pro setkání s fanoušky z celého světa.

Biatlon je kombinací střelby a běhu na lyžích, což jej činí jedinečným a vzrušujícím sportem. Na mistrovství světa budou závodníci soutěžit v různých disciplínách, včetně sprintu, stíhacího závodu, individuálního závodu a štafet. Každý závod přináší vzrušení, napětí a neuvěřitelnou dovednost těch nejlepších biatlonistů.

„Společnost ENIGOO nás zaujala svým inovativním a profanouškovským přístupem. Věřím, že společně nabídneme návštěvníkům světového šampionátu ještě lepší služby,“ dodává Otakar Binder, marketingový ředitel Českého svazu biatlonu.

Těší nás, že jsme součástí tohoto šampionáru a těšíme se, až akce začne.